Varför renovera eller uppgradera fönster?

Fönster var vackrare förr och träet var av väldigt god kvalité. Därför byter vi ofta ut gamla glas och monterar istället i energiglas och isolerglas,  alternativt energiglas med argonfyllning.

Renovera dina gamla fönster

Ibland var det faktiskt bättre förr… Smäckra fönsterbågar tillverkade av långsamtväxande och tätt trä blir allt ovanligare. Därför byter vi ofta ut gamla glas och monterar istället i energiglas,  alternativt isolerglas med argon.

Vid en standardrenovering byts innerglaset ut mot ett energiglas. Idag har vi även möjlighet att montera en treglaskassett i en kopplad fönsterbåge.

Bevara estetiken

Det finns många fördelar med att bygga om befintliga fönsterbågar jämfört med att köpa nya fönster. Estetiskt kommer fönstret att se lika klassiskt och gammaldags ut som det gjorde innan ombyggnaden. Ett ombyggt fönster kommer dessutom att ha lika bra eller till och med bättre U-värde än många nya fönster.

Förutom att det ser bättre ut än helt nya fönster, är det dessutom nästan alltid billigare än att köpa nya fönster. Fönsterrenovering med isolerglas är en långsiktig investering som börjar betala sig direkt och ger dig många plusvärden:

 

  • Värmeläckaget genom fönstren minskas
  • Uppvärmningskostnaderna blir betydligt lägre
  • Kallraset vid fönstren minskar väsentligt
  • Inneklimatet bli behagligare

Skicka ett meddelande

15 + 14 =

Skarins Glas AB

Kolavägen 4
441 55 Alingsås
Tel: 0322 120 65

Öppettider:
Måndag-Fredag 08.00-17.00