Bilglas & stenskott

Fått ett stenskott? Ta det lugnt och ring oss så fort du kan. Stenskott behöver inte betyda att hela rutan måste bytas. I många fall syns inte stenskottet alls efter behandling.

Vindrutebyte

Har du fått en spricka i framrutan, ring oss och boka vindrutebyte så kan vi ofta redan samma dag byta din ruta och självklart sköter vi all kontakt med det berörda försäkringsbolaget. Vi kan laga eller byta alla sorters bilglas på alla bilmärken och bilmodeller och du har garanti på vårt arbete så länge du äger eller använder bilen.

Stenskott

När du har stenskott gäller det att agera fort. Väntar du för länge med att åtgärda skadan kan sprickan växa tills den blir så stor att du måste byta hela rutan. Kommer du istället in till oss och bokar tid direkt slipper du byta hela rutan och beroende på vilket försäkringsbolag du har är det antingen gratis eller väldigt billigt.

Stöldmärkning

Skydda din bil, låt oss blästra in ditt registeringsnummer i alla dina bilrutor.

Boka tid:

Behöver du laga ett stenskott eller byta vindruta? Det enklaste sättet att få en tid är att slå oss en signal.

0322-12065

Veteranbilar, specialfordon och maskinrutor

Veteranbilar

Veteranbilar som är 30 år gamla har väldigt ofta vindrutor med såpass mycket slitage att de behöver bytas. Ibland kan det dock vara lite svårare att hitta en ersättning till veteranbilar, men våra leverantörer och samarbetspartners brukar kunna lösa det mesta. Har du en gammal pärla i garaget som behöver en ny vindruta? Hör av dig till oss.

Maskinrutor och specialfordon

Rutor till maskiner och specialfordon lever ofta ett hårt liv där sprickor och skador är vanliga. Vi byter både rutor och tätningslister på dina maskiner, och vi kan naturligtvis också göra det på plats.

Skicka ett meddelande

15 + 7 =

Skarins Glas AB

Kolavägen 4
441 55 Alingsås
Tel: 0322 120 65

Öppettider:
Måndag-Fredag 08.00-17.00